De wachttijd tot aan intake en behandeling bedraagt op dit moment (11-01-2021) 12 weken. Er is geen wachttijd tussen intake en start van de behandeling.  

In geval van een te lange wachttijd/aanmeldstop kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (treeknormen).

CORONA BELEID:

Gezien het blijvend hoge aantal coronabesmettingen en het belang van gezamenlijke inspanningen om het risico van verdere verspreiding te beperken, heeft de praktijk moeten besluiten om afspraken, met ingang van 4 januari 2021, voorlopig niet meer op de praktijk locatie te laten plaatsvinden.

Gemaakte afspraken kunnen op hetzelfde tijdstip telefonisch of via beeldbellen doorgang vinden.

Met betrekking tot het coronavirus zal de praktijk de aanwijzingen van het RIVM (https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus) blijven volgen.

Over het verdere beleid met betrekking tot het coronavirus zal iedere cliënt(e) van Psychotherapiepraktijk Hinssen schriftelijk worden geïnformeerd.